portfolio

SCENOGRAFI SVT 2019

I samarbete med Oskar Snickrar & Humlebäck tog jag fram en unik scenografi för Go´ Kvälls inslag Gör Om Mig. Materialet vi använde var i huvudsak björk. Visionen var att skapa en modern och hållbar studio där mode och stil skulle möta den norrländska naturen. Detaljer som flätad plywood, näver och naturgarvat läder gav den avskalade miljön känslan av det gedigna hantverket som låg bakom varje produkt.

MÄSSINREDNING GRANÖ BECKASIN 2018

Tillsammans med Oskar Snickrar designade och byggde jag en portabel inredning på uppdrag av Granö Beckasin. Produkterna var anpassade för att använda vid mässor och event och hade en tydlig känsla av denna oas belägen i Västerbotten. Monterväggarna paketerades i en stor ”vedlår” som sedan användes som sittbänk.

YVONNE ECKERSKOG 2018

Konsulten Yvonne Eckerskog från Skellefteå anlitade mig för att skapa portabla bord och podier. Jag designade, slipade och målade och Oskar Snickrar stod för tillverkningen.

WORKSHOP KRENOVA 2017

För Region Västerbottens projekt KRENOVA höll jag en föreläsning om hur man bygger sitt varumärke genom sociala medier. Därefter följde en workshop där deltagarna, kreatörer & formgivare från Västerbotten, fick praktisera styling och foto av sina egna produkter.